Caymon

Cintes al biaix i complements tèxtils per merceria i confecció

CAYMON és la segona generació d’una empresa ubicada a Súria (Barcelona). Es tracta d’una empresa de caràcter totalment familiar, fundada l’any 1985, dedicada a la fabricació de cintes i complements tèxtils per la confecció, merceria, publicitat i comerç en general.

Seguint l’essència i valors de la nostra companyia, al 2010 es va fundar la tercera generació de l’empresa, TEXMARK, especialitzada en la manufacturació de productes destinats al packaging i publicitat.

Des dels nostres inicis invertim en tecnologia avançada i maquinaria d’última generació, amb l’objectiu de poder oferir la millor qualitat i servei per satisfer les necessitats dels nostres clients. Gràcies al nostre esforç, perseverança i constant inversió hem aconseguit el reconeixement i fidelitat per part dels consumidors dels nostres productes.

Des de 1985 ens hem dedicat a crear una companyia reconeguda en el nostre sector i gràcies a la confiança dels nostres clients, la nostra empresa ha crescut tant en àmbit nacional com internacional, especialment als països de la UE.

Actualment, per poder fer front a la demanda del mercat, disposem d’un gran stock de la majoria dels nostres productes i així oferir un bon servei.

Gràcies als més de 25 anys d’experiència sabem quines són les necessitats del mercat. CAYMON ha anat evolucionant seguint les característiques i tendències del sector. L’any 2014 vam obrir la nostra botiga online, CINTAS BARCELONA, amb la finalitat de donar els nostres serveis al por menor i poder oferir tots els nostres productes als petits consumidors i particulars.

La màxima qualitat dels nostres productes i la rapidesa del servei són els puntals per seguir afrontant nous reptes i objectius en un futur pròxim.


T'agrada aquesta pàgina? comparteix-la!
Enviar a un amic Imprimir Comparteix a pinterest Comparteix a Google + Comparteix a Twitter Comparteix a facebook